PUNONJËSI I PRODHIMIT NË OPERACIONIN 2-SHIFT (M/F/D)

Vendndodhja Aschaffenburg-obernau

Tani po kërkojmë disa punonjës prodhimi (m/f/d) në operacionin me 2 turne për vendndodhjen tonë Aschaffenburg-Obernau.

Aktiviteti mund të trajnohet – njohja e duhur sigurohet që kërkohet elasticitet fizik.

Ne ju ofrojmë avantazhet e një kompanie të mesme – atmosferë pune familjare, sisteme të planifikueshme të zhvendosjes nga e hëna në të premte, pije falas dhe një shërbim pastrimi për veshjet e punës.

Paga fillestare për këtë pozicion është 2,500.00 EUR bruto në muaj në punësim me kohë të plotë, pas induksionit mund të përfitoni nga sistemet tona premium dhe të merrni kompensim shtesë Një përpjekje shtesë pune të shtunën, në majat e porosive, shpërblehet me një shtesë prej 25% për paga bazë Ju gjithashtu mund të merrni pjesë në planin tonë të pensionit të kompanisë dhe të merrni me qira një biçikletë elektronike nëse dëshironi.

Aktiviteti juaj

 • Taksimin dhe funksionimin e objekteve tona të copëtimit, copëtimit dhe prerjes
 • Monitorimi i proceseve të prodhimit
 • Ruajtja e materialit të përpunuar (duke përfshirë autokatalizatorët, filtrat e grimcave me naftë, skrap elektronik) deri në dërgesë
 • Ndihma me punën e mirëmbajtjes dhe riparime të vogla

 

Kualifikimi juaj

 • Dëshirohet mjeshtëri
 • Përvoja profesionale në sektorin tregtar është një avantazh
 • Besueshmëria
 • Mënyrë e pavarur dhe e kujdesshme e punës
 • Gatishmëria për t’u zhvendosur (ndërrimi i hershëm/i vonë)
 • Licenca Forklift e dëshirueshme

 

Nëse ndiheni të adresuar, ne mezi presim të marrim dokumentet tuaja të plota të aplikimit, mundësisht me email në karriere@hensel-recycling.com, duke deklaruar datën tuaj më të hershme të mundshme të fillimit.

 

PËRFITIMET/PËRFITIMET

Për punonjësit tanë komercialë

Kompensimi tërheqës
Ne ofrojmë paga të drejta, të bazuara në treg, duke përfshirë skemat e pensioneve të kompanisë. Ngjarjet speciale të jetës gjithashtu subvencionohen financiarisht, si dhe shpërblejnë kohëzgjatjen e shërbimit që nga mosha 10 vjeç.

Përfitim pa taksa në natyrë
Zgjidhni midis një biletë Deutschland, me të cilën mund të udhëtoni në mënyrë fleksibël në pajisjet celulare, ose një kartë kuponi për furnizim me karburant ose blerje.

Veshje pune
Ne ju ofrojmë pajisje profesionale dhe një shërbim pastrimi falas.

Dush dhe larje kohë
Për higjienën personale, 10 minuta kohë dushi përfshihen në orët e punës.

Kurse gjermane
Gjermanishtja nuk është gjuha juaj amtare? nuk ka problem – ne ju ofrojmë mundësinë për të marrë pjesë në një kurs të lirë gjerman.

Trajnimi i pirunit
Ne financojmë blerjen tuaj të një licence për drejtimin e pirunit.

Pushime
Rekreacioni është i rëndësishëm, kështu që ju merrni 30 ditë pushime në vit, si dhe leje speciale në raste të veçanta, me një gjysmë dite shtesë pushimi në prag të Krishtlindjeve dhe natën e Vitit të Ri.

Shëndeti dhe Sporti
Ne promovojmë një mënyrë jetese të shëndetshme me grupet e vrapimit ose ecjes, Hensel Recycling Churfranken Triathlon dhe dhënien me qira të biçikletave të shërbimit Programi shëndetësor „RV-Fit“ është gjithashtu i disponueshëm për ju.

Ngjarjet e kompanisë
Përfshihuni së bashku, festoni së bashku – festivalet verore, festat e Krishtlindjeve apo edhe Barbecues të së premtes ose ngjarje ekipore ose praktike ofrojnë mundësi të mira për shkëmbim të përbashkët.

Siguria profesionale dhe mbrojtja e shëndetit
Shëndeti dhe siguria juaj është e rëndësishme për ne, prandaj ne jemi të certifikuar sipas DIN EN 45001 dhe jemi vazhdimisht duke punuar në optimizimin e kushteve të punës.

 

Aplikimi online

  * Fushë e detyrueshme