ANGAJAT DE PRODUCȚIE ÎN 2 SCHIMBURI (M/F/D)

Locație Aschaffenburg-Obernau

Căutăm mai mulți angajați de producție (m/f/d) în 2 schimburi pentru unitatea noastră din Aschaffenburg-Obernau, cu efect imediat.

Locul de muncă poate fi semicalificat – se va asigura o pregătire corespunzătoare. Este necesară rezistență fizică.

Vă oferim avantajele unei companii de dimensiuni medii – o atmosferă de lucru familiară, sisteme de ture previzibile de luni până vineri, băuturi gratuite și un serviciu de curățare a hainelor de lucru.

Salariul de pornire pentru acest post este de 2.500,00 EUR brut pe lună, într-o poziție cu normă întreagă. După inițiere, puteți beneficia de sistemele noastre de bonusare și puteți primi o remunerație suplimentară. Munca suplimentară în zilele de sâmbătă, în timpul vârfurilor de comandă, va fi recompensată cu un bonus de 25% în plus față de salariul de bază. De asemenea, puteți participa la sistemul nostru de pensii al companiei și puteți închiria o bicicletă electronică, dacă doriți.

Postul dumneavoastră

 • Controlați și operați sistemele noastre de mărunțire, tocare și forfecare
 • Monitorizarea procesului de producție
 • Depozitarea materialului prelucrat (de exemplu, catalizatori auto, filtre de particule diesel, deșeuri electronice) până la expediere
 • Asistarea la lucrările de întreținere și la reparațiile minore

 

Calificarea dumneavoastră

 • Dexteritatea manuală este de dorit
 • Experiența de lucru în sectorul comercial constituie un avantaj
 • Fiabilitate
 • Mod de lucru independent și atent
 • Disponibilitatea de a lucra în schimburi (ture de dimineață/turneu de noapte)
 • Este de dorit permisul de stivuitorist

 

Dacă sunteți interesat(ă), așteptăm cu nerăbdare să primim dosarul dumneavoastră de candidatură complet, de preferință prin e-mail la adresa karriere@hensel-recycling.com, cu precizarea celei mai apropiate date posibile de începere a activității.

 

AVANTAJE /BENEFICII

Pentru angajații noștri industriali

Remunerare atractivă
Oferim o remunerație echitabilă, în conformitate cu piața, inclusiv un sistem de pensii al companiei. Evenimentele speciale de viață sunt, de asemenea, subvenționate financiar, iar vechimea în muncă de 10 ani sau mai mult este recompensată.

Beneficiu în natură neimpozabil
Alegeți între un Deutschlandticket, care vă oferă mobilitate flexibilă atunci când călătoriți, sau un card voucher pentru realimentare sau cumpărături.

Îmbrăcăminte de lucru
Vă oferim echipamente profesionale și un serviciu de curățenie gratuit.

Timp de duș și spălare
Pentru igiena personală, 10 minute de duș sunt incluse în timpul de lucru.

Cursuri de germană
Germana nu este limba dvs. maternă? Nicio problemă – vă oferim posibilitatea de a participa la un curs de germană gratuit.

Formare pentru stivuitoare
Vă finanțăm achiziționarea permisului de conducere pentru stivuitoare.

Sărbători
Relaxarea este importantă, motiv pentru care beneficiați de 30 de zile de concediu pe an, precum și de concediu special pentru ocazii speciale. De asemenea, în ajunul Crăciunului și al Anului Nou, beneficiați de o jumătate de zi liberă.

Sănătate și sport
Promovăm un stil de viață sănătos prin intermediul grupurilor de alergare și de mers pe jos, al triatlonului Hensel Recycling Churfranken și al serviciului de închiriere de biciclete. Programul de sănătate „RV-Fit“ vă stă, de asemenea, la dispoziție.

Evenimentele companiei
Să lucrăm împreună, să sărbătorim împreună – petrecerile de vară, petrecerile de Crăciun sau chiar grătarele de vineri sau evenimentele dedicate echipelor sau stagiarilor oferă oportunități excelente pentru a împărtăși idei.

Sănătatea și siguranța la locul de muncă
Sănătatea și siguranța dumneavoastră sunt importante pentru noi, motiv pentru care suntem certificați în conformitate cu DIN EN 45001 și lucrăm în mod constant pentru a optimiza condițiile de lucru.

 

ONLINE – APLICAȚIE

  * Câmp obligatoriu